Route uitstippelen deel 2


Location

Delft, Zuid Holland


Vorige week hebben we weer een dag de tijd genomen om de route nog wat meer uit te stippelen. Van een globale route hebben we tot op zekere hoogte een detailleerde route kunnen maken. We zijn nog niet helemaal klaar, deel 3 komt er dus nog aan, maar we hebben nu al een redelijk overzicht van onze reis. 

 

Sinds gisteren hebben Rein en ik ons internationaal rijbewijs. Dit is gewoon een vertaling van je Nederlandse rijbewijs die je nodig hebt om daar een auto (of motor) te mogen rijden. 

 

Nog even een paar dingen die wel handig zijn om te weten en om te hebben:

- Paspoort (moet 6 maanden na terugkomst van de reis nog geldig zijn)

- Internationaal Rijbewijs (moet je hebben om daar auto of motor te mogen rijden, te halen bij de ANWB winkel, kost je 10 minuutjes en ong €18,- ps)

- Zorgverzekering (kijk naar de dekking die deze geeft in het buitenland)

- Reisverzekering (deze moet je hebben en deze zou ook zorgkosten die eventueel niet door je zorgverzekering gedekt worden nog kunnen dekken. Handig om naar te informeren)

- Je bankrekening (deze moet je in veel gevallen op "Wereldwijd" zetten, informeer hiernaar bij je bank)

 

Al deze kleine voorbereidingen maken het toeleven naar onze grote reis zo leuk! Nog maar 2,5 maand! Dat lijkt misschien lang maar als je al vanaf 2013 aan het plannen bent is het zo dichtbij!! :). ZIn in!!!

 

Tot onze volgende update!

 

Groetjes,

 

Cindy

Reactie schrijven

Commentaren: 0