It begins


Lokatie

Hong Kong, China


Vandaag (gister eigenlijk) begon het dan echt. 29 december 12:45 lokale tijd zijn wij vertrokken naar onze eindbestemming. Maar daar hoort eerst een tussenstop bij: Hongkong. De vlucht zou 11 uur en 10 minuten duren. Het is uiteindelijk iets meer dan 10,5 uur geworden. Verkreukeld in een hoekje 3 films gekeken, koolhydraten brei wat door moest gaan voor pork en later voor ei weggewerkt en in onmogelijke bocht hangend proberen te slapen. Dat is niet helemaal gelukt maar ach, slaap je niet dan rust je toch.

30 december 6:35 zijn we geland op Hongkong. Van hier uit verliep alles lekker. We zaten om half 9 al in Hongkong stad. Daar een beetje rond gewandeld. Het is een stad van drukte, veel mensen, nare luchtjes en veel neon. Gebouwen staan dicht op elkaar een zijn smal en hoooog. Vanuit de stad Victoria Peak bezocht voor een schitterend uitzicht op de stad. Helaas wat mist maar toch wel redelijk zicht.

Dan mijn persoonlijke missie: Hard Rock Café. Daar een prima, werkelijk zeer prima lunch gegeten en natuurlijk een zippo bemachtigd.

Door de mierenhoop van mensen terug naar het vliegveld. Daar wordt op dit moment onze vlucht omgeroepen dus we gaan boarden!

Volgende update komt vanuit Nieuw Zeeland!!

Groetjes,

Reinier

Pictures

Reactie schrijven

Commentaren: 0