Dag 6 (Whangarei Falls)


Lokatie

Paihai, Nieuw Zeeland


Vandaag heeft de zon besloten weer naar de voorgrond te treden. Het was vandaag 28 graden. Jel en Rein gingen vandaag duiken en wij (Cin, pap en ik) zijn gezellig met z'n 3tjes op stap geweest. Nadat we de jongens hadden uitgezwaaid zijn we eerst even wezen ontbijten en hebben we de camper een beetje aan kant gemaakt ( ja, t is echt een pest bende).

Onder het ontbijten hebben we besloten om naar de Whangarei Falls te gaan. 

 

In de camper hadden we alles opgeborgen, kastjes op slot gedaan voor we konden gaan rijden. We hebben namelijk al  een paar keer spullen door de camper zien vliegen tijdens het rijden.

 

Toen we bij de Whangarei Falls aankwamen werden we meteen benaderd door een vriendelijke man. Hij gaf ons informatie over wat er te bekijken was en hoe we het beste konden lopen.  We kregen een plattegrond van hem mee zodat niet verkeerd konden lopen.

 

Er was 1 waterval die je vanaf verschillende plateau's kon bekijken. Onder het kijken kwam er een andere man op ons afgelopen met de mederdeling dat hij ons wat wilde laten zien. Hij had een boek bij zich met allemaal foto's van de storm van afgelopen jaar. Hier op kon je zien dat het waterpeil behoorlijk wat hoger stond als dat het nu stond. Het is zo mooi om te zien hoe trots de mensen hier zijn op hun land en hoe graag ze alles met iedereen willen delen.

De 2de waterval lag een eind verder weg. Hiervoor moesten we door bosachtig gebied lopen. Het was een wonderschoon landschap. We hadden op sommige momenten het idee dat we door de jungle liepen. Zo veel groen en zo veel verschillende bomen en planten. Het was een mini paradijs.

 

Toen we ook de 2de waterval hadden gezien zijn we weer terug naar de camper gegaan. We zijn een stukje gaan rijden en hebben de camper langs de waterkant gezet en hebben heerlijk  in het zonnetje zittten genieten. 

Toen was het tijd om de jongens op te halen en te gaan rijden naar Paihia.

 

Hier staan we nu op een camper plek. We hebben net heerlijk een wasje gedraaid en die gedroogd in de droger (die zijn hier aanwezig). Nu gaan we nog even van de avond en de prachtige sterrenhemel genieten....

 

Liefs,

Patty

Pictures

Reactie schrijven

Commentaren: 0