Dag 7 (Route terug naar beneden)


Lokatie

Paparoa, Nieuw Zeeland


Daar gaan we dan. Op weg terug naar beneden.

 

We zijn vandaag het meest noordelijk geweest als we zullen gaan deze vakantie. Na een wonderlijke dag tussen giganten van bomen (zie verslag hiervoor) gaan we op weg terug richting Auckland. Dat redden we niet in één keer en we zullen ook niet nog een dag spenderen in Auckland (helaas, want het is echt een geweldig gave stad) maar doortrekken naar Thames en Coromandel. Maar zover is het nog niet.

 

We trekken over de State Highway 12 door naar beneden. Via een heerlijke bergroute banen we ons een weg naar beneden, en weer naar boven, en weer naar beneden. We schuiven langs bergen, heuvels en valleien. Het uitzicht vanuit de camper is adembenemend. En steeds als je denkt 'Dit was het weer, of dit was het weer' dan komt er weer een verassing om de hoek.

 

Alles bij elkaar vandaag 217km gereden. We hebben via de app, Camper Mate, een camper plaats gevonden in Paparoa. Hier aangekomen is de vrouw die ons ontvangt vriendelijk, ziet de plaats zelf er een beetje shabby uit maar zijn alle faciliteiten aanwezig. We staan gereed voor de nacht, net lekker gegeten (ja, laat ;)) en Gert-Jan en ik hebben vast een glaasje Whisky ingeschonken, onder de belofte dat Jelle  zo zal volgen. 

 

Wij zeggen vanuit de andere kant van de wereld alvast welterusten rond jullie middaguur en morgen weer een nieuwe dag :)

 

E noho ra,

 

Reinier

Pictures

Reactie schrijven

Commentaren: 0