Dag 8, op naar de Coromandel


Lokatie

Coromandel, Nieuw Zeeland

 

305.16 km afgelegd 


Vandaag optijd maar niet al te vroeg vertrokken. Ik verbaas mijzelf erover dat ik mij met gemak 's ochtends vroeg uit mijn bed kan hijsen, ik ben toch echt geen ochtend mens... Dat bewijst maar weer hoe geweldig het is om hier te zijn!

 

We gingen op weg naar de Coromandel, een van de magisch mooie streken hier in Nieuw Zeeland. Onderweg rijden we nog door Auckland, waar we allemaal heel blij mee zijn, Auckland heeft blijkbaar onze hartjes toch wel een beetje gestolen! Na wat boodschappen gedaan te hebben, die ene mok voor Rein te hebben gehaald van de All Blacks waarvan hij toch wel spijt had dat hij hem niet had gekocht en nog wat cash te hebben gepint, reden wij door naar de Coromandel. Bij Pukekohe (omgedoopt tot Pukehole?) zijn we de "Route 25" opgegaan die na Thames adembenemend mooi was. Menig "Oeh", "Aahhh" en "Woow" ging door de camper.

 

Op een van de uitkijkpunten hebben wij nog kennis gemaakt met 3 Israelische mensen die hier een jaar op werkvakantie zijn. Toen wij vroegen wat voor werk ze zoal deden, antwoorden ze volmondig "We hebben nog niet gewerkt". Dat is dan toch gewoon vakantie?! Gelukkig konden ze wel het woord "Achtentachtig" :)

 

Na vele keren stoppen en heel veel foto's te hebben gemaakt staan we nu op een parkeerplaats in het plaatsje Coromandel. Gewoon lekker gratis, kan hier ook! Zoals wij hier zeggen: dat is "grote blij" :).

 

Vanavond lekker uit eten geweest in een restaurant waar we vlak bij een groep zaten met iemand met een vreselijk irritante lach. Naar aanleiding daarvan zijn wij nu ook onze irritante lach aan het perfectioneren.

 

Nu lekker relaxen in de camper...

 

Na vandaag begrijp ik waarom ze het hier "Gods' own country" noemen.

Als er ergens iemand is geweest die de wereld heeft geschapen, zou hij/zij het precies zo hebben gedaan...

 

Groetjes,

 

Cindy

Pictures

Reactie schrijven

Commentaren: 0