Dag 30 (Vertrek)


Lokatie

Christchurch, Nieuw Zeeland


Kia ora,

 

Vanochtend zijn we vroeg opgestaan, hebben we ons opgefrist, hebben uitgecheckt en zijn naar de bushalte gelopen waar de bus kwam die ons naar het vliegveld zou brengen. 

 

Eenmaal op het vliegveld zouden gaan we inchecken, ontbijten en dan wachten op onze vlucht. Makkelijker gezegd dan gedaan...

 

Het inchecken was opzich geen probleem, maar toen we in de rij gingen staan om onze tassen in te checken kregen we te horen dat we het gewicht anders moesten verdelen omdat sommige tassen te zwaar waren. Dus wij alles netjes verdeeld en nog een keer in de rij staan. 

 

Toen kregen we te horen dat omdat we op een internationale vlucht zitten, we uberhaubt teveel bagage bij ons hadden. We moesten het anders gaan verdelen (tussen koffers en handbagage) of een boete betalen. Die boete was omgerekend zo'n €1300 of zo...

 

Ik was inmiddels sjachrijnig want ik had nog niet ontbeten.

 

Dus wij naar een tassenwinkel en 2 extra tassen gekocht. Vervolgens hebben we de bagage weer verdeeld en gingen we weer een poging doen.

 

Eindelijk was alles ok en konden we gaan ontbijten. 

 

Na een korte vlucht landde wij op Auckland, daarna hadden we een lange vlucht naar Hong Kong waar we op het vliegveld zijn gebeleven want onze transfer was 'maar' 3 uur. Vanuit Hong Kong vlogen wij weer terug naar Nederland.

 

Moe maar voldaan kwamen wij aan op schiphol. Wat een geweldig welkomstcomité! Zo blij om iedereen weer te zien! 

 

We hebben nog even wat gedronken en zijn daarna naar huis gereden.

 

En dat was het dan... het eind van een geweldige vakantie....

 

 Groetjes,

 

Cindy 

Reactie schrijven

Commentaren: 0