New York Dag 0

Lokatie

In de lucht en New York United States of America


Op dit moment vliegen we op 10988km hoogte, 823km/h en buiten is het -49C. We komen over ongeveer 1 uur aan op JFK International Airport in New York! We zijn net ingehaald door een ander vliegtuig die dezelfde richting opgaat. Onwijs gaaf om te zien, vliegen blijft spectaculair! Vanaf Ijsland, waar het al donker begon te worden, hebben eigenlijk constant in de gevlogen.

 

De reis is opzich goed verlopen alleen hadden we gisteren al wat moeite om Rein in te checken voor de vlucht van Reykjavik naar New York, en vandaag bleek dat hij op Reykjavik 'was geselecteerd voor verdere ondervraging'? Nou ja, zoals Rein zei "they went all Border Security on me", met swappies en al. Natuurlijk glansrijk geslaagd, en door naar de paspoort controle. Omdat hij door het 'nader onderzoek' een stempel op zijn boarding pass kreeg moest hij in een andere rij gaan staan. Die moest ook langer wachten, dus hij (en we) waren er daarna wel klaar mee.

 

Verder verloopt de reis zoals verwacht. Vermoeiend, soms wat vervelend (lange wachtrijen), maar natuurlijk ook leuk!

 

We gaan zo eens kijken wat New York ons te bieden heeft. Eerst maar eens zorgen dat we vervoer hebben naar ons hotel.

We moeten ten slotte van JFK naar hartje Manhatten, dat word een leuke uitdaging :).

 


Update:

 

We zijn inmiddels ingecheckt bij ons hotel. We zitten echt heel vlakbij het Empire State Building. We hebben vanaf het vliegveld de NYC Airporter (bus) genomen die ons naar Central Station heeft gebracht. Vanaf daar is het nog geen 10 minuten lopen naar ons hotel en we hebben onze ogen al uitgekeken. 

 

Nu gaan we nog even wat eten en dan lekker vroeg onder de wol. Morgen een drukke dag voor de boeg!

 

Slaap lekker!

Reactie schrijven

Commentaren: 0