New York Dag 05

Lokatie

New York, United States of America


En het is alweer een nieuwe dag. De tijd gaat snel,maar we halen alles uit de tijd die we hebben.

Vandaag beginnen we bij de Empire State building. Omdat we 1 blok hier vandaan zitten is het heel makkelijk aanlopen. Gelukkig staat er buiten geen rij en kunnen we snel naar binnen. Natuurlijk moeten we een aantal keer in de rij staan maar het valt allemaal wel mee.

 

Delift neemt ons mee  naar boven en vanuit de 80e verdieping hebben we een adembenemend uitzicht over New York. We kunnen zelf naar de 86e verdieping lopen en natuurlijk is ook daar het uitzicht fantastisch! We lopen rond, maken foto's en een filmpje op de Gopro en gaan weer naar beneden.

 

We zijn lekker optijd voor onze 2e onderneming van vandaag. We wilden graag nog het American Museum of Natural History bezoeken. Hier staat gelukkig ook een niet al te grote rij en al snel kunnen we al het moois in het museum bewonderen! Ik heb nog steeds heel erg last van mijn voeten dus zoek al snel hier en daar een bankje op om te zitten. Rein kijkt lekker rond en leest de bordjes ;). Voor we het weten word er alweer omgeroepen dat het museum gaat sluiten.

 

Eenmaal onderweg terug willen we nog langs wat winkels om alvast wat kleine dingen te shoppen. 

 

Na alles naar het hotel te hebben gebracht gaan we eten bij Heartland Brewery, die bij het Empire State Building zit. Lekker gegeten en we hoeven niet al te lang terug te lopen naar het hotel.

 

Na een hete douche (dit is echt de enige maniet om warm te worden), nu nog even relaxen en dan onder de wol.

 

Morgen weer een nieuwe dag!

 

PS: De verslagen van dag 3 en 4 komen eraan. Zoals jullie zijn zijn we aan het einde van de dag zo moe dat we niet eens de moeite nemen om de foto's om te draaien :). Maar er word aan gewerkt!

Reactie schrijven

Commentaren: 0