New York Dag 07

Lokatie

New York, United States of America


 

Het begin van onze laatste dag! Dachten we... we waren al gewaarschuwd voor noodweer wat onderweg was. Een sneeuwstorm wel te verstaan. Vanochtend kregen we van Icelandair een  sms dat onze vlucht is gecancelled. Oeps, dan moeten we ineens een hele hoop gaan regelen.

 

Snel vragen bij de receptie of we vannacht in het hotel zouden kunnen verblijven, en dat is geen probleem. Al iets gerust gesteld bellen we met de klantenservice van Icelandair en na ongeveer 1,5 uur in de wacht te hebben gestaan is een nieuwe vlucht binnen 5 minuten geregeld. Helaas gaat de vlucht pas op zondag, we komen dan maandag ochtend vroeg aan. 

 

Dus weer terug naar de receptie en vragen of we tot zondag kunnen blijven. Gelukkig is ook dit geen probleem.  Allebij ons werk ingelicht dat we pas dinsdag weer naar het werk kunnen komen. Hier word geen probleem van gemaakt,

 

Nu kunnen we weer ademen en rustig gaan ontbijten, of.. lunchen :).

 

We gaan vandaag wat shoppen, die winkels zijn gelukkig open, een prima tijdsbesteding al zeg ik het zelf.

 

Vanavond uit eten met een collega van Rein. Zij is hier net aangekomen met haar vriend. Niet de allerbeste eerste dag lijkt mij, maar zij maken er ook het beste van.

 

We gaan er het beste van maken. Ook zullen we proberen om het blog weer een beetje bij te werken. Daar hebben we niet al teveel tijd voor gehad!

Reactie schrijven

Commentaren: 0