New York Dag 08

Lokatie

New York, United States of America


 

 

Vanochtend lekker rustig aan gedaan en een plan gemaakt voor vandaag. We willen graag naar het Metropolitan Museum omdat ze daar als het goed is op  een van de boven verdiepingen een mooi  uitzicht hebben over Central Parc.

 

We pakken de metro en moeten daarna nog een stukje lopen. Het is weer ijskoud en we zijn blij dat we naar binnen kunnen. We hebben toch nog ongeveer 1,5/2 uur door het museum gelopen voordat we besloten om de rooftop op te zoeken. Helaas kwamen we erachter dat die maar tot oktober is.. :) just our luck.

 

Omdat we verder niet echt plannen hebben besluiten we om een wandeling te maken door Central Parc. Het is eigenlijk best lekker om zo'n eind te lopen ookal is het koud. Central Parc is een heel mooi park en de sneeuw zorgt voor extra mooie plaatjes.

 

We hebben ons zo prima vermaakt en zoeken nog even wat winkels op. Daarna gaan we terug naar het hotel, frissen ons op en besluiten bij "Juniors" te eten. Dit restaurant staat goed aangeschreven en heeft voor een restaurant aa Times Square nog best redelijke prijzen.

 

Need less to say zijn we nu weer moe en voldaan en gaan we weer lekker slapen.

 

Morgen weer een nieuwe dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ton (zondag, 07 januari 2018 07:21)

    Vandaag dan toch echt de laatste dag. Wel hele gave foto's hoor. Goede reis terug.