Australie Dag 09

Lokatie

Airlie Beach, Australie


De wekker gaat al vroeg en na een goed ontbijt is het weer tijd om te vertrekken. We moeten nog 5.5 uur naar boven rijden en het zou fijn zijn om vandaag wel voor het donker een overnachtingsplek te hebben.

 

We rijden door een inmiddels bekend landschap, met hier en daar af en toe een berg aan de horizon. Vervolgens komen we op een stuk weg terecht wat ik nu heb omgedoopt tot ‘Death Rowd’.. We hebben zonder overdrijven minimaal 20 aangereden Kangaroo’s langs de weg zien liggen.. Dat is echt wel even moeilijk om te verkroppen, helaas gebeurd dit hier heel vaak en word het voor ons heel duidelijk waarom je echt niet in het donker door moet rijden.

 

En we hebben weer Trivia gespeeld!

 

Uiteindelijk bereiken we om 16:00 onze bestemming: Airlie Beach, lekker op tijd! Wat blijkt; net op tijd voor de Bird Feeding :). We besluiten een wasje te doen en alvast wat eten klaar te maken. Na het eten besluiten we het dorpje nog even in te lopen, en alvast te kijken waar we ons morgen ochtend moeten melden voor de cruise.

 

Het is een leuk dorpje, doet ons (net als Surfers Paradise) denken aan Chersonissos. De winkeltjes zijn al dicht maar de barretjes zijn nog open en hier en daar is er Live muziek. We gaan de supermarkt nog even in om nog wat dingetjes te halen en besluiten dan weer terug te lopen naar de camping aangezien dit nog wel even lopen is.

 

Morgen gaat de wekker om 05:00, geen tijd voor ons maar we hebben er zin in!

 

We kruipen dan ook zo lekker onder de wol en hopen morgen met een fantastisch verhaal en fantastische foto’s te kunnen komen.

 

 

Welterusten!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Ton (woensdag, 10 oktober 2018 10:33)

    Gaat lekker zo. Op google al zo'n 1200 km he.

  • #2

    Cindy (donderdag, 11 oktober 2018 12:57)

    Haha, in totaal staat de teller nu op 2100km! Das al best een eind!