Australie Dag 22

Lokatie

Cairns, Australie


Vandaag is onze laatste dag aan de East Coast. Erg jammer want we hebben het hier prima naar ons zin.

Er niet veel spannends op de planning.. eerst rijden we naar een Car Wash, daar spoelt Rein de buitenkant af en stofzuigt hij de binnenkant terwijl ik overal een doekjes overheen haal. Ook gooien we wat vuil weg.

Het is nog vroeg, maar we besluiten om te kijken of we al in kunnen checken bij ons hotel. We rijden naar het Bayvillage Tropical Retreat hotel laden daar de camper verder uit. Het doet erg leuk en tropisch aan en de kamer is prima.

Nu is het toch echt tijd om de camper weg te brengen. Met een zwaar hart rijden we naar het depot waar er snel een rondje omheen gelopen word, de sleutels ingeleverd worden en ons campertje snel weggereden word L. Nou.. dahag.. dat was het dan. We lopen terug naar het hotel.

Daar nemen we even de tijd. Ik wil nog even online inchecken bij Quantas voor de vlucht van morgen en re-confirm ook nog even onze 4wd Safari Trip die we gaan doen rond Alice Springs. Online inchecken gaat helaas niet omdat we alles in een pakket hebben geboekt. We hebben dus geen Quantas booking nummer maar een Cathey Pacific nummer waar ze helaas niets mee kunnen… Goed, dan moeten we morgen maar bij het vliegveld inchecken.

We besluiten om Cairns nog even in te gaan. Daar lopen we nog even langs de boulevard en gaan we de Night Market nog even in. De mevrouw van de 4wd Safari gaf aan dat we een hat mee moeten nemen en aangezien ik geen hat heb schaf ik er nog een aan.

Dan is het alweer tijd om te gaan eten. We hebben nu helaas geen gasstelletje meer en ondanks dat er een bordje ‘BBQ Area’ in het hotel aanwezig was wist een meneer mij te vertellen dat die er al 2 jaar niet meer is omdat niemand deze gebruikte.

We gaan weer naar een Rattle ’n Rum restaurant. Hier hebben ze goed eten voor een redelijke prijs. Gelukkig waren de porties wat beter dan de vorige keer.

Uiteindelijk lopen we terug langs de boulevard en zoeken ons hotel weer op. We moeten onze tassen nog pakken, want we gaan morgen vliegen. We zijn allebei een beetje verbaasd, we kwamen op Schiphol met 2 halfvolle tassen en allebeij 2 korte broeken en een t-shirt gekocht. Onze tassen passen amper dicht! We nemen dan ook wel nog spul mee die we over een week weer gaan gebruiken als we een auto huren. Dingen als peper/zout/sponsjes etc etc.Zonde om nu weg te gooien maar dit nemen we natuurlijk niet meer naar huis.

We wilden nog even ergens wat gaan drinken, maar na het douchen ploffen we op bed, doen de tv aan en gaan we uiteindelijk snel slapen.

 

Morgen gaat de wekken vroeg, voor nu welterusten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0