Australie Dag 30

Lokatie

Robe, Australie


We hebben onze wekker weer redelijk vroeg gezet. We ontbijten bij het motel en pakken onze spullen. Dan rijden we naar Penneshaw, nog 1,5 rijden, om de ferry weer te nemen naar het vaste land.

Hier eenmaal aangekomen gaan we eerst tanken en dan beginnen we richting Robe te rijden. Het is een hele mooie rit en het landschap is weer heel anders dan dat van Kangaroo Island, en dat van de outback.

Na een lange rit komen we aan in Robe en rijden we naar het Robe House. Dat is onze B&B voor vannacht. Het huis zelf ziet er al super schattig uit. Op een bordje buiten lezen we dat dit het eerste huis is wat ooit in Robe is gebouwd. Wel heel speciaal dus om hier te mogen overnachten. De eigenaars hebben het pand compleet gerenoveerd en alles ziet er keurig netjes uit.

Als we naar binnen lopen weten we niet wat we zien. De inrichting is redelijk oud, maar dat maakt het juist zo gaaf! Het bed is mega groot! Er staan oude kasten en er is een keukentje. Het TV meubel bestaat uit een oude naaimachine tafel en er ligt een Perzisch kleed op de grond. We kijken onze ogen uit!

Dan is het al snel tijd om te gaan eten. Alles gaat in deze kleine dorpjes al vroeg dicht, dus we gaan naar de Pizza Project en zijn nog net op tijd om even wat te bestellen en wat te eten.

We raken aan de praat met een Australische man die nieuwsgierig is naar onze reis. Zoals altijd hebben we weer een leuk gesprek, wat een aardig mensen zijn het toch.

Dan is het tijd om af te rekenen en terug te rijden naar de B&B.

 

Nu lekker onder de wol in ons mega bed en morgen eens lekker ‘uitslapen’.

Reactie schrijven

Commentaren: 0