Australie Dag 31

Lokatie

Halls Gap, Australie


Vanochtend een lekker ontbijtje voor onszelf gemaakt met de spullen en producten die voor ons zijn achter gelaten. Dan krijgen we een appje van Marian (van het Nederlandse echtpaar uit de Outback) hoe het met ons was.

Na wat heen en weer geapp komen we erachter dat zij ook in Robe zitten. Wij pakken snel onze spullen in en rijden richting hun huisje.

We praten wat bij onder het genot van koffie en thee. We wisten wel dat zij naar de Grampiens zouden gaan rijden (waar wij vandaag heen gaan), maar niet dat ze ook in Robe zouden verblijven. Super leuk om even bij te praten! Na een tijdje moeten wij toch echt gaan rijden want we hebben nog een lange rot voor de boeg. We spreken af om te kijken waar een ieder verblijft als we eenmaal in de Grampiens zijn, misschien gaan we nog lekker uit eten.

Voordat we Robe uitrijden gaan we nog even langs een ‘loop’ die je hier kunt rijden, waar we nog kunnen genieten van de fantastische kustlijn. Dan rijden we weg richting Halls Gap, waar we verblijven in de Grampiens.

Met wat tussenstops komen we uiteindelijk na ongeveer 5 uur rijden aan bij ons verblijf; d’Altons Resort in Halls Gap. Al snel zien we de kangaroo’s voorbij hoppen, iets wat we hier niet hadden verwacht.

Na het inchecken zijn we nog even naar het veld gelopen waar we er een paar zagen zitten en wat blijkt, er zitten er hier heel veel! Ook onderweg naar de supermarkt in een stadje hier niet ver vandaan zien we echt kuddes! Heel gaaf om te zien, maar we moeten dus extra opletten op de weg.

Als we terugrijden van de supermarkt stoppen we bij een restaurantje wat is aangeraden door de eigenaar van d’Altons Resort en eten we daar wat. Dan is het tijd om terug te gaan naar ons huisje voor de nacht. Het huisje heeft een kleine veranda en kijkt uit op een veldje, daar hebben we al kangaroo’s gezien dus dat word genieten!

Nu lekker douchen en naar bed.

 

Welterusten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0