Australie Dag 38

Lokatie

Sydney, Australie


Vandaag vliegen we naar Sydney. Vanuit onze hotelkamer in Melbourne kijken we naar buiten en zien we dat het super mooi weer is! Dat is fijn!

 

We ontbijten wat en pakken onze tassen in. Beneden checken we uit en lopen dan richting de taxi die buiten staat te wachten. Deze brengt ons naar het vliegveld waar we inchecken en onze bags droppen. Het gaat hier allemaal zo makkelijk, de Domestic Flights...

 

Anderhalf uur vliegen later zitten we alweer in Sydney. De regen komt hier met bakken uit de hemel. Gelukkig hebben we hier een paar dagen, en de temperatuur is nu goed. En we hebben onze plu!

 

Op het vliegveld komt er een man naar ons toen die ons voor $40 naar het hotel wil brengen. Aangezien we wel meer hebben betaald voor een taxi gaan we akkoord en onze chauffeur rijdt ons naar ons hotel.

 

Nadat we hebben ingecheckt besluiten we ook hier om de stad alvast een beetje te gaan verkennen. We lopen naar het Opera House en de beroemde brug. Het is indrukwekkend maar willen hier zeker nog terug komen als de zon schijnt. Dan schiet je gewoon mooiere plaatjes!

 

We lopen terug door het Business District langs alle winkeltjes en dan is het alweer tijd om te eten.

 

Ik ben erg moe en na het eten besluiten we om terug te gaan naar het hotel.

 

Nu zijn we lekker aan het chillen en ben ik het blog aan het bijwerken terwijl we wat tv kijken. Moet ook kunnen!

 

Welterusten voor straks!

 

Oh ja, je kunt hier vanaf de straat bij het lokale nieuws naar binnen kijken, super leuk!

Reactie schrijven

Commentaren: 0